Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@06:28:51 GMT

هر واکسن کرونای در دسترسی را تزریق کنید

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۱۳۸۶

هر واکسن کرونای در دسترسی را تزریق کنید

سید حمید رضا مژگانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه کدام یک از واکسن‌های کرونا بهتر است؟ گفت: در تمام دنیا با کمبود واکسن مواجه هستیم، واکسن‌ها نیز اولویت بندی شده‌اند و در حال حاضر امکان انتخاب برای افراد وجود ندارد. ممکن است در ماه‌های آینده با افزایش تولید انواع واکسن‌ها امکان انتخاب برای افراد ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: تمام واکسن‌هایی که در حال حاضر تزریق می‌شوند تحت آزمایش‌های بالینی متعدد قرار گرفته‌اند و مورد تأیید هستند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز تأیید کرد: هر کدام از واکسن‌ها مزیت‌ها و عوارضی دارد اما عوارض آنها یک صدم عوارض ابتلاء به کروناست به خصوص در گروه‌هایی که در حال حاضر در کشور ما واکسینه می‌شوند، بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص و افراد بالای ۶۰ سال عوارض ابتلاء به کرونا می‌تواند در این افراد به شدت خطرناک و جبران ناپذیر باشد پس افراد بدون هیچ گونه وسواسی جهت انتخاب نوع واکسن، هرواکسنی که در دسترس شأن بود تزریق کنند.

ادامه داد: رئیس مرکز CDC آمریکا دکتر فاوچی نیز در یکی از مصاحبه‌های خود گفته بهترین واکسن همان واکسنی است که در حال حاضر در دسترس افراد قرار دارد

وی تصریح کرد: واکسن‌های کرونا در سراسر جهان در جمعیت‌های گسترده تزریق شده‌اند و به طور کلی عوارض آنها بسیار کم می‌باشد و علاوه بر این تزریق واکسیناسیون در مراکزی انجام می‌شود که نیروهای بهداشتی و درمانی حضور دارند و اگر عوارض لحظه‌ای در افراد بروز کند به سرعت به آنها رسیدگی می‌شود.

کد خبر 5223010

منبع: مهر

کلیدواژه: رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز شهرستان کرج ویروس کرونا انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان اردبیل واکسن کرونا چالش شفافیت شیراز عکس استانها انتخابات شورای شهر و روستا حال حاضر واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ محققان می‌گویند انسولین جدید را می‌توان با خوردن یک قرص یا حتی در یک تکه شکلات جاسازی کرد.

نانو حامل جدید که روی موش‌ها و مدل‌های حیوانی بابون آزمایش شده است، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا از عوارض جانبی مرتبط با تزریق انسولین مانند هیپوگلیسمی (یک رویداد قند خون پایین، زمانی که انسولین بیش از حد تزریق شده است) اجتناب کنند.

این مطالعات حیوانی نشان داده است که بزرگ‌ترین قدرت این ماده در مقیاس نانو این است که می‌تواند به سطح قند خون بدن واکنش نشان دهد. این پوشش زمانی که غلظت قند خون بالا باشد انسولین را حل و آزاد می‌کند و مهم‌تر از همه در محیط‌های با قند خون پایین انسولین آزاد نمی کند.

انسولین خوراکی جدید از نوعی ماده در مقیاس نانو استفاده می‌کند که یک 10 هزارم عرض موی انسان است. این ماده مانند پوشش مقاوم به اسید روی قرص‌ها عمل می‌کند که از تخریب آن توسط اسید معده محافظت می‌کند. اما این پوشش جدید در عوض مولکول‌های انسولین را احاطه می‌کند و به یک «نانو حامل» تبدیل می‌شود؛ مانند یک پیک برای انتقال مولکول‌های انسولین در بدن به مکان‌هایی که برای عمل نیاز دارد. این یافته‌ها در مجله «نانوتکنولوژی نیچر» منتشر شده است.

تخمین زده می‌شود که 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و تقریباً 75 میلیون نفر از این افراد روزانه به خود انسولین تزریق می‌کنند. سالانه حدود 1/5 میلیون مرگ به طور مستقیم به دیابت نسبت داده می‌شود. در سال 2021، تخمین زده شد که بیش از 1/3 میلیون استرالیایی با دیابت زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: نانوماده‌ای که گرد و غبار را از هوا جذب و اکسید می‌کنند

محققان می‌گویند که توسعه یک انسولین خوراکی ایمن و مؤثر از زمان کشف انسولین در بیش از یک قرن پیش، یک چالش بوده است. یک چالش بزرگ که با تولید انسولین خوراکی مواجه بود، درصد پایین انسولینی است که هنگام تزریق خوراکی یا با تزریق انسولین به جریان خون می‌رسد. برای رسیدگی به این موضوع، ما یک نانو حامل تولید کردیم که جذب نانو انسولین ما در روده را هنگام آزمایش در بافت روده انسان به شدت افزایش می‌دهد.

آزمایش‌های پیش بالینی در مدل‌های حیوانی نشان داد که پس از مصرف، نانو انسولین قادر به کنترل سطح گلوکز خون بدون هیپوگلیسمی یا افزایش وزن است. همچنین هیچ سمیتی وجود نداشت.

محققان می‌گویند: انسولین خوراکی ما این مزیت را دارد که تا حد زیادی خطر اپیزودهای هیپوگلیسمی را کاهش می‌دهد. برای اولین بار ما یک انسولین خوراکی ساخته‌ایم که بر این مانع بزرگ غلبه می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229612 برچسب‌ها فناوری نانو دیابت نوع ۲

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از سراسر جهان
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود