Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ای به رییس جمهور با تاکید بر لزوم ممنوعیت ورود ورود واکسن از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه گفت که وارد کنندگان واکسن خارجی باید ابتدا واکسن را روی خود و خانواده‌هایشان تست کنند و در صورت تایید بی‌ضرر بودن آن را در اختیار مردم قرار دهند.

به گزارش ایسنا، متن نامه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به حسن روحانی رییس جمهوری و رییس ستاد مبارزه با ویروس کرونا درباره‌ی واکسن کرونا به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر روحانی

رییس محترم ستاد ملی مبارزه با کرونا

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شما و همکاران کادر درمان برای مقابله با بحران کرونا، به عنوان دغدغه کادر درمان، مطالبی را در مورد واکسن کرونا به عرض می‌رسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱_ همانگونه که مستحضر هستید بیماری کرونا، به طور مداوم، علائم و عوارض جدیدی از خود نشان می‌دهد و کادر درمان را متحیر می‌کند. به همین قیاس، واکسن آن به خصوص واکسن‌های نسل جدید یعنی واکسن‌های ژنتیکی (مانند واکسن Mrna تولید شرکت فایزر یا مادرنا) می‌تواند عوارض ناشناخته و گاه جبران ناپذیر به جای بگذارد و هنوز حتی زمان لازم برای مشخص شدن کامل عوارض کوتاه مدت این واکسن‌ها نیز سپری نشده است.

۲_ به گفته متخصصان ژنتیک پزشکی، با توجه به نوپدید بودن واکسن‌های نسل سوم یا ژنتیکی، هنوز نمی‌توان از احتمال ایجاد عوارض جانبی بلندمدت مانند ایجاد تغییرات ژنتیکی در سلول‌های بدن انسان توسط آنها، ایمن بود.

۳_ حرف و حدیث‌هایی که در مورد این واکسن‌ها وجود دارد. مانند اذعان رییس سازمان غذا و دارویی آمریکا به این‌که برای تایید واکسن شرکت فایزر، تحت فشار شدید دولت آمریکا بوده است لزوم این احتیاط عاقلانه را بیشتر می‌کند.

۴_ آیا منطقی است از کسانی که داروهای ضروری مورد نیاز بیماران کشور ما (مانند بیماران پروانه‌ای و بیماران سرطانی و ...) را به بهانه تحریم‌های ظالمانه، از ملت ما دریغ کردند و حالا به ناگهان دلسوز مردم ما شده‌اند – حتی قبل از تجویز عمومی واکسن در خود آمریکا و انگلیس – تعدادی واکسن به صورت خیریه دریافت شود؟

ساده‌انگاری نیست که جان و سلامتی مردم عزیزمان را به عنوان نمونه آزمایشگاهی، برای انجام فاز سوم امتحان واکسن، در اختیار سازندگان واکسن آمریکایی یا انگلیسی قرار دهیم، آن هم کسانی که رسما، برای خون شهروند ایرانی حرمتی قائل نیستند؟

۵_ در پروسه کرونا دیدیم که داروهایی که تایید به FDA آمریکا را داشتند، ناکارآمد بودند و بعد از هیاهوها و بازار سیاه فروش آنها، از پروتکل درمانی خارج شدند و قرائتی از بازار گرمی مافیای دارویی در جهت تهییج افکار عمومی برای فشار به دولت‌ها و خرید این داروها وجود داشته است.

۶_ با در نظر گرفتن خطاهای علمی احتمالی مخصوصا در مواقع اضطراری و تعجیل در ساخت این واکسن‌ها، تردید جدی در مورد کار آتی واکسن‌های تازه به بازار آمده در مقابل جهش‌های مکرر ویروس کووید ۱۹، ابهام در خصوص بازه ایمنی زایی واکسن و نیز مجهول بودن عوارض درازمدت این واکسن‌ها، علاوه بر عوارض فوری که تاکنون نشان داده‌اند موثر و ایمن بودن واکسن‌های فوق کاملا زیرسوال است.

۷_ با توجه به ابهام در بازه ایمنی القائی تمامی واکسن‌های کرونا و احتمال احتیاج به تکرار واکسن، تولید واکسن ایرانی، برای پوشش نیاز بالای جمعیت داخلی یک ضرورت است و علاوه بر ایجاد افتخار و غرور ملی، می‌تواند زمینه صادرات و فروش به بخشی از جمعیت جهان هم داشته باشد.

۸_ تحریم‌ها به هرحال یک واقعیت تلخ عینی است و تا قبل از صحبت‌های مقام معظم رهبری هم، در راه انتقال ارز و یا در اولویت قرارگیری ایران در لیست خرید واکسن، موانع جدی وجود داشته است:

فلذا تلاش‌های ارزنده‌ی دانشمندان و محققان داخلی باید پاس داشته شود.

در پایان از شما انتظار می‌رود علاوه بر اعلام ممنوعیت ورود واکسن از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه – که به لطف دقت و تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری – مقرر شد، مراقبت بفرمایید که واکسن‌های تولیدی این کشورها و هرگونه واکسن تولید شده از سوی مراکز غیرقابل اعتماد، به واسطه‌گری کشور ثالث نیز وارد کشور نشود.

اگر مسئولان ناچار به وارد کردن واکسن مورد تایید کواکس هستند، خواهشمندیم دقیقا مشخص و اعلام شود که اولا واکسن از چه نوعی است و چه تعداد و چه زمانی و به عنوان محصول کدام کشور وارد خواهد شد.

ثانیا منطقی و مورد توقع مردم عزیز است که وارد کنندگان این واکسن خارجی (مانند سازندگان واکسن ایرانی) ابتدا واکسن را روی خود و خانواده‌هایشان تست بفرمایند و در صورت تایید بی ضرر بودن، در اختیار مردم قرار گیرد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا همه باهم علیه کرونا كميسيون بهداشت و درمان مجلس واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی سبحانیان در بخشنامه‌ای احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: احکام مالیاتی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی کولبری) و (ملوانی و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان به شرح زیر ارسال می‌شود:

ماده ۱ -

تبصره (۲) - سقف و ارزش کل واردات کالا از طریق رویه‌های موضوع این ماده سالانه به میزان ده درصد (۱۰) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل تعیین می‌شود و انجام آن منوط به ثبت آماری در سامانه جامع یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت (موضوع بند (الف) ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ و اصلاحات بعدی)، اخذ شناسه کالا و شناسه رهگیری (موضوع ماده (۱۳) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز) ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها موضوع بند «ث» ماده (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تعیین منشأ ارز کالاهای وارداتی است.

پس از سال پنجم اجرای این قانون تولید کنندگان و اصناف مستقر در شهرستان‌های مرزی مشمول می‌توانند با تخفیف سی درصدی (۳۰) از عوارض و حقوق ورودی سالانه تا سقف یک درصد (۱) ارزش واردات کل کشور به مأخذ سال قبل و با رعایت ترتیبات مندرج در این تبصره نسبت به واردات کالا اقدام نمایند.

ماده ۲ - به منظور هدایت تدریجی مبادلات موضوع این قانون در مرزها به چارچوب تجارت رسمی کالاهای وارداتی از طریق مبادلات موضوع این قانون در مرحله ترخیص کالا صرفاً مشمول پرداخت پنجاه درصد (۵۰٪) میزان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده تعیین شده برای ورود قطعی کالا هستند و در سال اول اجرای این قانون از سایر عوارض و مالیات‌ها معاف هستند در مرحله فروش کالا توسط مشمولین این قانون ما به التفاوت مالیات و عوارض فروش با مالیات و عوارض خرید موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده، به عنوان اعتبار مالیاتی ارزش افزوده برای ایشان لحاظ می‌شود لکن مابقی زنجیره تبادل کالا در کشور موظف به پرداخت کامل آن هستند.

تبصره ۱- اعمال پلکانی حقوق گمرکی و سایر عوارض قانونی از سال دوم اجرای این قانون سالانه به میزان بیست درصد (۲۰) مقرر در رویه تجاری و اعمال معافیت کامل یا پلکانی سود بازرگانی توسط دولت برای کالاهای وارداتی موضوع این ماده به گونه‌ای که مزیت واردات موضوع این قانون نسبت به رویه واردات رسمی لحاظ گردد. مطابق آئین نامه‌ها یا دستورالعمل‌ها و شاخص‌هایی که در چارچوب قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد در طول اجرای این قانون مجاز است.

تبصره ۲ - امهال پرداخت مالیات بر ارزش افزوده متعلق به کالاهای وارداتی موضوع این ماده، با اخذ تضامین معتبر (موضوع بند (ج) ماده (۱) قانون امور گمرکی مصوب ۱۳۹۰/۰۸/۲۲ و اصلاحات بعدی آن و حداکثر به مدت سه ماه از تاریخ ترخیص قطعی کالا از گمرک مجاز است.

ماده ۳- کلیه درآمدهای گمرکی و مالیاتی حاصل از اجرای این قانون به حسابی مخصوص نزد خزانه داری کل کشور واریز و به صورت تخصیص صد درصد (۱۰۰٪) و مازاد بر اعتبارات مندرج در قوانین بودجه سنواتی در قالب ردیف مستقل در ارقام بودجه لحاظ و به همان استان مرزی اختصاص و شصت درصد (۶۰٪) آن برای تقویت معیشت و اشتغال مرزنشینان پرداخت‌های حمایتی، هدفمند تأمین زیر ساخت‌های مورد نیاز حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار بیست درصد (۲۰) برای زیرساخت‌های اقتصاد مرز تجهیز بازارچه‌های مرزی تقویت و تجهیز بنادر و گمرکات کوچک و بیست درصد (۲۰٪) برای تقویت زیرساخت‌های مربوط به امنیت و مبارزه با قاچاق انسداد معابر و خلاءهای مرزی خورهای غیرمجاز و آلوده به قاچاق کالا در مناطق مشمول هزینه می‌گردد.

کد خبر 6100238 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از سراسر جهان
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!