Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-خبر موافقت رهبری با درخواست رئیس‌جمهور برای بررسی مجدد «اف‌ای‌تی‌اف» در مجمع تشخیص مصلحت نظام، عده‌ای را خوشحال و عده‌ای را بدحال کرده است. دسته اول، این موافقت را زمینه‌ای برای تأیید «اف‌ای‌تی‌اف» در مجمع می‌دانند و دسته دوم تلاش می‌کنند مانع تأیید آن شوند.

آنچه در این میان قابل تأمل است اینست که مخالفان تأیید «اف‌ای‌تی‌اف» قبل از اینکه بار دیگر این موضوع در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شود، خبر از عدم تأیید آن می‌دهند و همچنان بر طبل مخالفت می‌کوبند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها مشکلات کشور در زمینه تبادلات بانکی که ناشی از نپیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف» است را یا نمی‌دانند و یا نادیده می‌گیرند. همین واقعیت تلخ نشان می‌دهد اعضاء مجمع تشخیص مصلحت نظام باید کسانی از طبقه عادی جامعه باشند تا به دلیل سروکار داشتن با مسائل روزمره جامعه، مشکلات را لمس کنند و بتوانند منطبق با نیازهای واقعی کشور و مردم، مصلحت‌ها را درک کنند و براساس آن تصمیم بگیرند.
رئیس کل بانک مرکزی می‌گوید: عدم تعیین تکلیف «اف‌ای‌تی‌اف» می‌تواند در نبود تحریم‌ها مانعی برای سیستم بانکی کشور در انجام مبادلات بانکی بین‌المللی باشد.
معنای سخن رئیس کل بانک مرکزی اینست که بلاتکلیف ماندن «اف‌ای‌تی‌اف» حداقل دو ضرر برای تبادلات بانکی دارد که یکی مربوط به زمان تحریم است و دیگری مربوط به زمان برداشته شدن تحریم‌ها. در زمان تحریم، علاوه بر اینکه اصولاً تبادلات بانکی میسر نیست «اف‌ای‌تی‌اف» هم عامل مضاعفی برای این محرومیت است. زمانی که تحریم‌ها برداشته شوند، اگر تکلیف ما با «اف‌ای‌تی‌اف» روشن نباشد، باز هم مشکل تبادلات بانکی در سطح بین‌المللی پابرجا خواهد بود.

بنابراین، ما نباید غل و زنجیری را که آمریکا یا تحریم‌ها بر دست و پایمان می‌گذارد، چند قفله کنیم. رد کردن «اف‌ای‌تی‌اف» به منزله چند قفله کردن تحریم‌هاست و حتی اگر تحریم‌ها هم برداشته شوند، نپیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف» مانع تبادلات بانکی بین‌المللی خواهد بود.
مخالفان «اف‌ای‌تی‌اف» برای پیشبرد نظر و هدف خود، به جعلیاتی متوسل شده‌اند که اصولاً در مقررات مربوط به آن وجود ندارد. پیوستن ما به «اف‌ای‌تی‌اف» نه‌تنها ما را نسبت به اقدامات قانونی‌مان در سطح بین‌المللی محدود نمی‌کند، بلکه شفافیت کارنامه ما موجب می‌شود ما بتوانیم با استفاده از حضور در این پیمان بین‌المللی به افشاگری علیه اقدامات خلاف دیگران از پول‌شوئی و حمایت‌های آنها از تروریسم بپردازیم و در مجامع بین‌المللی دست بالا داشته باشیم. کسانی باید از پیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف» بترسند که مرتکب تخلفاتی از قبیل پول‌شوئی و حمایت از تروریسم می‌شوند و با استفاده از جابجائی‌های پولی، اهداف ضدانسانی خود را دنبال می‌کنند. ما که تمام فعالیت‌هایمان بر مبنای قانون است، چرا باید از حضور در چنین پیمانی بیمناک باشیم؟
مخالفان پیوستن ایران به «اف‌ای‌تی‌اف» را عده‌ای به این تهمت بدبینانه متهم می‌کنند که می‌خواهند دست دولت فعلی را ببندند تا زمین بخورد. حتی اگر چنین نگاه بدبینانه‌ای درست باشد، حالا که ماه‌های پایان کار این دولت است، پیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف» مشکلی از آن حل نخواهد کرد و صرفاً برای دولت آینده مفید و کارساز خواهد بود. بنابراین، وقت آنست که مخالفت‌ها پایان یابد و این مانع از سرراه کشور برداشته شود. نگاه جناحی به موضوعاتی که به منافع ملی کشور مربوطند، نگاه غلطی است ولی حتی اگر مخالفان با چنین نگاهی هم نسبت به «اف‌ای‌تی‌اف» نظر منفی دارند، اکنون زمان تجدیدنظر فرا رسیده است.

منبع: روزنامه جمهوری اسلامی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد تبادلات بانکی اف ای تی اف بین المللی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا

کشورهای اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس که به عنوان کشورهای بی طرف معروف هستند با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین مایلند تبادلات منظم و تقویت مناسبات با ناتو را در دستورکار قرار دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "کوریر"، کشورهای اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین مایلند تبادلات منظم و فرصت شرکت در تمرینات اضافی با ناتو را داشته باشند.

به این ترتیب اتریش به همراه ایرلند، مالت و سوئیس خواهان تشدید تبادلات با ائتلاف نظامی ناتو هستند. روزنامه دی پرسه گزارش داد که این چهار کشور بی طرف نامه متناظری را در ماه دسامبر به این ائتلاف نظامی ارسال کردند. این روزنامه نوشت با توجه به جنگ روسیه در اوکراین، مشارکت با این ائتلاف از اهمیت فزاینده‌ای برای این کشورها برخوردار است.

در این نامه آمده است: وضعیت در این قاره به شدت بدتر شده و بی ثبات است. به همین دلیل است که ما اکنون می خواهیم همکاری با ناتو را تقویت کنیم. به خصوص وقتی صحبت از «ارزش‌های مشترک» می‌شود، اتریش، مالت، ایرلند و سوئیس «نزدیک‌ترین شرکای ناتو» هستند.

این نامه "non-paper" که در پایان سال گذشته به این ائتلاف نظامی ارسال شد حاوی پیشنهادات بسیار مشخصی در مورد چگونگی پیشرفت همکاری است. در این نامه آمده است: این کشورها WEP4 تمایل دارند تبادلات منظم داشته باشد و فرصتی برای شرکت در تمرینات اضافی داشته باشد. آنها همچنین خواهان دسترسی ممتاز به اسناد و اطلاعات ناتو "بر اساس اعتماد متقابل" و توافق نامه های امنیتی موجود، بر اساس گزارش ها هستند. WEP4 همچنین به طور خاص خواهان افزایش تبادل اطلاعات است.

وزارت خارجه اتریش همکاری WEP4 را با این ائتلاف نظامی این طور توضیح داد که بی طرفی به تنهایی امنیت ایجاد نمی کند، اما پیوستن به ناتو «البته موضوعی نیست».

حزب افراطی آزادی اتریش در دولت ائتلافی از این طرح دولت فدرال انتقاد کرد. فولکر رایفنبرگر، سخنگوی دفاعی این حزب FPÖ در یک برنامه تلویزیونی گفت: ÖVP و سبزها بیش از پیش بدون شرمندگی بر روی لغو بی طرفی اتریش کار می کنند. به گفته وی تمایل به تشدید همکاری ها، از جمله دسترسی به اسناد و اطلاعات ناتو، "نقض بی طرفی همیشگی و یک بازی خطرناک برای کشور ما" است.

اتریش از فوریه 1995 به عنوان بخشی از "مشارکت برای صلح" (PfP) با ناتو همکاری می کند. اتریش همچنین یکی از بزرگترین مشارکت کنندگان نیرو در ماموریت KFOR به رهبری ناتو در کوزوو است.

سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • چرا باید محصولات اسرائیلی را تحریم کنیم؟/حامی قاتلان نباشیم+ فیلم
  • نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم