Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامرضا رفیعی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا در خصوص محکوم شدن فدراسیون فوتبال به پرداخت غرامت ۶ میلیون ۲۰۰ هزار یورویی به ویلموتس اظهار داشت: این پرونده باید صد درصد در دادگاه عالی ورزش رسیدگی شود اما به شرطی که ۵۰ درصد شانس برنده شدن داشته باشیم. رسیدگی به پرونده در دادگاه عالی ورزش بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان می‌برد اما ما می‌توانیم شکایت مجدد کنیم، این حق ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بی‌تردید در زمان ثبت قرارداد ویلموتس کوتاهی آشکاری شده. اطمینان دارم اگر امضاکننده قرارداد برای باشگاه شخصی خود می‌خواست مربی استخدام کند، این کار را انجام نمی‌داد. این قرارداد آتش‌زدن به مصالح فوتبال کشور بود.

وکیل بین‌المللی فوتبال تصریح کرد: شنیده‌ام قرارداد بعد از امضا طرفین به تایید هیات رییسه رسیده که این موضوع هم اشتباه بود.  این قرارداد از همان ابتدا مساله‌دار بسته شد زیرا قیمت ویلموتس این مبلغ نبود، همچنین نبود حقوقدان در زمان امضا قرارداد هم مشکوک است.

وی در واکنش به این شایعه که وکلای صاحب نام فوتبال حاضر به پذیرش این پرونده نبودند، تصریح کرد: برخی گفتند وکلای صاحب‌نام ما حاضر به قبول این پرونده نبودند اما نمی‌دانم دوستان با چه کسی مذاکره کردند. به نظر من باید همین حالا به دنبال تقویت تیم حقوقی باشیم و با کمک دوستانی که کار را جلو بردند شانس خود را برای پیروزی در پرونده بالا ببریم.

رفیعی اظهار کرد: شانس موفقیت ما در دادگاه عالی ورزش براساس برداشت من و با ادامه روند فعلی صفر درصد است، اما مسوولان فدراسیون فوتبال باید همین حالا تغییر شیوه دهند. دعوای اصلی ویلموتس و «مهدی تاج» بر سر این بود که چه کسی قرارداد را اول فسخ کرده است.

وی تاکید کرد: ویلموتس قبل از دیدار با عراق در مقدماتی جام جهانی درخواست فسخ داده بود ولی رفتیم ناز او را کشیدیم و این مربی را به نیمکت بازگرداندیم. وقتی او در دیدار با عراق روی نیمکت ایران نشست به این معنا است که از درخواست خود کوتاه آمده و فیفا هم چنین برداشتی دارد. نکته جالب‌تر این است که بعد از این دیدار او را بدون بررسی مسایل حقوقی کنار گذاشتیم. اگر در رای فیفا اینطور دیده شده باشد که ما فسخ کننده بودیم در دادگاه عالی ورزش هم هیچ شانسی نداریم و در کنار این مساله طبق قوانین فیفا باید ۵ درصد هم سود دیرکرد پرداخت قرارداد پرداخت کنیم.

وکیل بین‌المللی ورزش گفت: انتظار نداشتم تیم حقوقی کشورمان از این دعوا پیروز بیرون بیاید،  زیرا نمی‌تواند معجزه کند بلکه براساس اسناد فقط می‌تواند دفاع کند. در زمان نوشتن این قرارداد اشتباهات زیادی صورت گرفته است و به همین دلیل ما شانسی نداریم. به نظر من برخلاف صحبت‌های یکی از اعضای تیم حقوقی که در ماهیت نمی‌توانند چیزی بگویند آنها باید افکار عمومی را از روند این پرونده روشن کنند.

رفیعی تاکید کرد: واقعا جسارت تعدادی از اعضای هیات رییسه که قرارداد ویلموتس را امضا کردند زیاد است. اگر من جای آنها بودم دیگر از خیابان سئول هم رد نمی‌شدم. از ایرنا به عنوان یک رسانه صادق تقاضا می‌کنم اسامی اعضای هیات رییسه که زیر قرارداد ویلموتس را امضا کرده است به مردم اعلام کند زیرا آنها موظف بودند به فعالیت‌های رییس فدراسیون به صورت دقیق نظارت کنند.

وی افزود: اگر دوستان در فدراسیون فوتبال نمی‌توانند امروز پول ویلموتس را پرداخت کنند حداقل به دادگاه عالی ورزش شکایت کنند که زمان بخرند اما اگر این پول را دارند بهتر است که همین حالا پرداخت کنند.

وکیل بین‌المللی فوتبال در خصوص اینکه اگر پول ویلموتس از سوی فدراسیون پرداخت نشود چه سرنوشتی در انتظار فوتبال ایران خواهد بود و آیا احتمال تعلیق فوتبال ایران وجود دارد، گفت: تعلیق فدراسیون فوتبال در این مرحله از وظایف کمیته انضباطی فیفا نیست و در این مجازات‌ها تعلیق دیده نشده است اما کمیته انضباطی فیفا می‌تواند ممنوعیت از حضور در دیدارهای بین‌المللی را برای ما در نظر بگیرد. البته در مرحله آخر فیفا و هیات رییسه، چنانچه فدراسیون فوتبال ایران پول را پرداخت نکرد، می‌توانند عضویت ما را به تعلیق دربیاورند.

وی افزود: امیدورام مراجع قضایی این مرتبه به این مساله ورود کنند اما در طول سالیان گذشته ورود به تخلفات فدراسیون‌ها دیده نشده است و این بارهم بعید می‌دانم این اتفاق رخ دهد.

رفیعی خاطرنشان کرد: صلاح در این است که مراجع قضایی به صورت مستقیم ورود نکنند. بهتر است خود فدراسیون فوتبال و کمیته اخلاق آن در دادگاه اقامه دعوا کنند. فدراسیون از این طریق می‌تواند اشتباهات خود را تا حدی جبران کند. همچنین مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در این شرایط جمع فوق‌العاده تشکیل دهد و به صورت جدی به این موضوع رسیدگی کنند.

برچسب‌ها مهدی تاج دادگاه عالی ورزش مارک ویلموتس اختصاصی ایرنا غلامرضا رفیعی غلامرضا رفیعی پروندهٔ خبری غرامت ویلموتس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهدی تاج دادگاه عالی ورزش مارک ویلموتس اختصاصی ایرنا غلامرضا رفیعی غلامرضا رفیعی مهدی تاج دادگاه عالی ورزش مارک ویلموتس اختصاصی ایرنا غلامرضا رفیعی غلامرضا رفیعی دادگاه عالی ورزش فدراسیون فوتبال قرارداد ویلموتس هیات رییسه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند

چند تن از اعضای جمهوری خواه کنگره آمریکا اعلام کردند که در صورت صدور قرار بازداشت مقامات اسرائیلی از سوی دادگاه لاهه، قانون مجازات مقامات این نهاد حقوقی را مطرح خواهند کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا طرحی را آماده کرده‌اند که در صورت صدور قرار بازداشت مقامات اسرائیلی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی، آمریکا مقامات این نهاد حقوقی را تحریم کند.

«مایکل مک‌کال» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به وبگاه خبری آکسیوس گفت: «ما این قانون احتیاطی را تنها در صورتی که مجبور شویم، مطرح خواهیم کرد».

عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه

روز دوشنبه نیز 12 سناتور جمهوریخواه  با ارسال نامه‌ شدیداللحنی به «کریم خان» دادستان دیوان بین المللی کیفری او را تهدید کردند که در صورت صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی، او و مقامات دادگاه و اطرافیان و خانوده‌اش با «عواقب جدی» مواجه خواهند شد.

هفته گذشته نیز اعضای کنگره آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی نسبت به صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی هشدار داده بودند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در تاریخ 7 اردیبهشت همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد این رژیم از سوی دیوان کیفری بین‌المللی (لاهه)، این نهاد بین‌المللی را نیز تهدید کرده است.

گفته می شود نتانیاهو با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از وکلا و مقامات ارشد حقوقی این رژیم همچون یاریو لوین، وزیر دادگسترس در تلاش اند تا مانع از هرگونه صدور تعقیب بین المللی مقامات سیاسی و فرماندهان و نظامیان اسرائیلی از سوی دادگاه بین المللی لاهه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • مدیر اینتر: در آستانه تمدید قرارداد نیکولو بارلا هستیم
  • بازدید اعضای هیات‌عامل سازمان بنادر از پروژه‌های جزیره بوموسی
  • جلسه اعضای هیات مدیره با سرمربی تیم استقلال
  • سازمان لیگ با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»